Gums and stabilisers for the food industry 13

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Phillips, Glyn O., Williams, Peter A.
Format: eBook
Language: English
Published: Cambridge : RSC Pub., c2006.
Subjects:
ISBN: 9781680153705
9780854046737
Physical Description: 1 online zdroj (xiii, 495) : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01494cam a2200337 a 4500
001 79451
003 CZ ZlUTB
005 20200530181308.0
006 m o d
007 cr |n
008 080708s2006 enka sb 101 0 eng d
020 |a 9781680153705  |q (ebook) 
020 |z 9780854046737 
035 |a (OCoLC)655662829 
040 |a COO  |c COO  |d OCLCQ  |d OCLCF  |d OCLCO  |d KNOVL 
245 0 0 |a Gums and stabilisers for the food industry 13  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Peter A. Williams, Glyn O. Phillips. 
260 |a Cambridge :  |b RSC Pub.,  |c c2006. 
300 |a 1 online zdroj (xiii, 495) :  |b ill. 
500 |a "The proceedings of the 13th Gums and Stabilisers for the Food Industry conference held on 20-24 June 2005 at NEWI, Wrexham, UK"--T.p. verso. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
590 |a Knovel Library  |b ACADEMIC - Food Science 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Colloids  |v Congresses. 
650 0 |a Food additives  |v Congresses. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Phillips, Glyn O. 
700 1 |a Williams, Peter A. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpGSFI0041/gums_and_stabilisers_for_the_food_industry_13  |y Plný text 
992 |a BK  |c KNOVEL 
999 |c 79451  |d 79451