The chemistry of food

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Velíšek, Jan, 1946- (Author)
Format: Book
Language: English
Published: Chichester, West Susex : John Wiley & Sons, 2014
Edition: 1st pub.
Subjects:
ISBN: 9781118383841
978-1-118-38381-0
Physical Description: viii, 1113 s. : il. ; 28 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01488cam a2200409 a 4500
001 77075
003 CZ ZlUTB
005 20240829154558.0
007 ta
008 130709s2014 xxka f 001 0 eng d
020 |a 9781118383841  |q (váz.) 
020 |a 978-1-118-38381-0  |q (brož.) 
040 |a DLC  |b cze  |c DLC  |d DLC  |d ABD025  |d ZLD002 
041 1 |a eng  |h cze 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664:54  |2 MRF 
080 |a 543.6:663/664  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
100 1 |a Velíšek, Jan,  |d 1946-  |7 ola2003188568  |4 aut 
245 1 4 |a The chemistry of food /  |c Jan Velíšek 
250 |a 1st pub. 
260 |a Chichester, West Susex :  |b John Wiley & Sons,  |c 2014 
300 |a viii, 1113 s. :  |b il. ;  |c 28 cm 
500 |a Přeloženo z češtiny 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a analýza potravin  |7 ph135544  |2 czenas 
650 0 9 |a food chemistry  |2 eczenas 
650 0 9 |a food analysis  |2 eczenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 9 |a textbooks (higher)  |2 eczenas 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK 
998 |a 006421833 
999 |c 77075  |d 77075 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664VELÍŠEKJ  |7 0  |8 BOOK  |9 133081  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2015-04-08  |o 664/VELÍŠEK,J.  |p 420010158635  |r 2019-08-26  |v 2471.00  |x N:nákup;  |y 04