Handbook of food analysis

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Nollet, Leo M. L., 1948-
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, Inc., 2004.
Edition: 2nd ed., rev. and expanded.
Subjects:
ISBN: 9781439833056
Physical Description: 3 v. in 1 : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01353nam a2200373 a 4500
001 75659
003 CZ ZlUTB
005 20241029135209.0
006 m d
007 cr un
008 110928s2004 nyua sbf 001 0 eng d
999 |c 75659  |d 75659 
020 |a 9781439833056  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of food analysis  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Leo M.L. Nollet. 
250 |a 2nd ed., rev. and expanded. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker, Inc.,  |c 2004. 
300 |a 3 v. in 1 :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Analysis  |v Handbooks, manuals, etc. 
650 0 |a Food contamination  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Nollet, Leo M. L.,  |d 1948- 
776 1 |z 082475039X 
776 1 |z 0824750365 
776 1 |z 0824750373 
776 1 |z 0824750381 
776 1 |z 9780824750398 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780367854409  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ