Food lipids chemistry, nutrition, and biotechnology

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Akoh, Casimir C., 1955-, Min, David B.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press/Taylor & Francis Group, c2008.
Edition: 3rd ed.
Series: Food science and technology
Subjects:
ISBN: 9781439875551
Physical Description: xiii, 914 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01387cam a2200373 a 4500
001 75630
003 CZ ZlUTB
005 20241025150213.0
006 m d
007 cr un
008 110223s2008 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75630  |d 75630 
020 |a 9781439875551  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food lipids  |h [elektronický zdroj] :  |b chemistry, nutrition, and biotechnology /  |c edited by Casimir C. Akoh and David B. Min. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press/Taylor & Francis Group,  |c c2008. 
300 |a xiii, 914 p. :  |b ill. 
490 0 |a Food science and technology 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Lipids. 
650 0 |a Lipids in human nutrition. 
650 0 |a Lipids  |x Biotechnology. 
650 0 |a Lipids  |x Metabolism. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Akoh, Casimir C.,  |d 1955- 
700 1 |a Min, David B. 
776 1 |z 9781420046632 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420046649  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ