Fenaroli's handbook of flavor ingredients

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Fenaroli, Giovanni, Prof. Dr.
Other Authors: Burdock, George A.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2002.
Edition: 4th ed. /
Subjects:
ISBN: 9781439863275
Physical Description: xxix, 1834 p. : ill. ; 29 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01490cam a2200373 a 4500
001 75628
003 CZ ZlUTB
005 20241025145950.0
006 m d
007 cr un
008 110223s2002 flua sbf 001 0 eng d
999 |c 75628  |d 75628 
020 |a 9781439863275  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Fenaroli, Giovanni,  |c Prof. Dr. 
240 1 0 |a Handbook of flavor ingredients 
245 1 0 |a Fenaroli's handbook of flavor ingredients  |h [elektronický zdroj]. 
246 3 0 |a Handbook of flavor ingredients 
250 |a 4th ed. /  |b George A. Burdock. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2002. 
300 |a xxix, 1834 p. :  |b ill. ;  |c 29 cm. 
504 |a Includes bibliographical references (p. viii-x) and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Electronic reproduction.  |b [Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |d 2010].  |n PDF file created from digital scan of print book. 
650 0 |a Flavoring essences  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Burdock, George A. 
776 1 |z 0849309468 
776 1 |z 9780849309465 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780367803681  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ