Modern gastronomy A to Z a scientific and gastronomic lexicon

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Alícia Foundation.
Other Authors: McGee, Harold.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2010.
Subjects:
ISBN: 9781439812464
Physical Description: xvii, 247 p. : col. ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01440cam a2200373 a 4500
001 75624
003 CZ ZlUTB
005 20200530174518.0
006 m d
007 cr un
008 101014s2010 flua sr 001 0 eng d
020 |a 9781439812464  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
041 1 |a eng  |b spa 
245 0 0 |a Modern gastronomy A to Z  |h [elektronický zdroj] :  |b a scientific and gastronomic lexicon /  |c Alícia Foundation elBullitaller. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2010. 
300 |a xvii, 247 p. :  |b col. ill. 
500 |a Foreword by Harold McGee. 
500 |a "Alicía Foundation founded by famed chef Ferran Adria of el Bulli"--T.p. and cover. 
500 |a Includes index. 
546 |a Translated from Spanish. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Gastronomy  |v Dictionaries. 
650 0 |a Cooking  |v Dictionaries. 
650 0 |a Food  |v Dictionaries. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a McGee, Harold. 
710 2 |a Alícia Foundation. 
776 1 |z 9781439812457 
776 1 |z 1439812454 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781439812464  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75624  |d 75624