Infrared heating for food and agricultural processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Pan, Zhongli., Atungulu, Griffiths Gregory.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, 2010.
Subjects:
ISBN: 9781420090994
Physical Description: 300 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01427nam a2200373 a 4500
001 75606
003 CZ ZlUTB
005 20241025141455.0
006 m d
007 cr un
008 100311s2010 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75606  |d 75606 
020 |a 9781420090994  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Infrared heating for food and agricultural processing  |h [elektronický zdroj] /  |c editors, Zhongli Pan and Griffiths Gregory Atungulu. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c 2010. 
300 |a 300 p. 
500 |a "A CRC title." 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Radiation preservation of food. 
650 0 |a Infrared heating. 
650 0 |a Agricultural processing. 
650 0 |a Farm produce  |x Radiation preservation. 
650 0 |a Infrared radiation  |x Industrial applications. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Pan, Zhongli. 
700 1 |a Atungulu, Griffiths Gregory. 
776 1 |z 9781420090970 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420090994  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ