Innovation in food engineering new techniques and products

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Passos, Maria Laura., Ribeiro, Claudio P.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, 2010.
Series: Contemporary food engineering (Unnumbered)
Subjects:
ISBN: 9781420086072
Physical Description: xxxiv, 721 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01305cam a2200325 a 4500
001 75601
003 CZ ZlUTB
005 20200530174514.0
006 m d
007 cr un
008 090413s2010 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420086072  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Innovation in food engineering  |h [elektronický zdroj] :  |b new techniques and products /  |c edited by Maria Laura Passos, Claudio P. Ribeiro. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c 2010. 
300 |a xxxiv, 721 p. :  |b ill. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Passos, Maria Laura. 
700 1 |a Ribeiro, Claudio P. 
776 1 |z 9781420086065 
776 1 |z 1420086065 
830 0 |a Contemporary food engineering (Unnumbered) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420086072  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75601  |d 75601