Physicochemical aspects of food engineering and processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Devahastin, Sakamon, 1974-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2010.
Series: Contemporary food engineering (Unnumbered)
Subjects:
ISBN: 9781420082425
Physical Description: 382 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01267nam a2200325 a 4500
001 75599
003 CZ ZlUTB
005 20200530174514.0
006 m d
007 cr un
008 100219s2010 flu sb 001 0 eng d
020 |a 9781420082425  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Physicochemical aspects of food engineering and processing  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Sakamon Devahastin. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2010. 
300 |a 382 p. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
650 0 |a Food  |x Composition. 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Devahastin, Sakamon,  |d 1974- 
776 1 |z 9781420082418 
830 0 |a Contemporary food engineering (Unnumbered) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420082425  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75599  |d 75599