Organic acids and food preservation

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Theron, Maria M.
Other Authors: Lues, J. F. Rykers
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, 2011.
Subjects:
ISBN: 9781420078435
Physical Description: 340 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01206cam a2200325 a 4500
001 75594
003 CZ ZlUTB
005 20241025123324.0
006 m d
007 cr un
008 100720s2011 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75594  |d 75594 
020 |a 9781420078435  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Theron, Maria M. 
245 1 0 |a Organic acids and food preservation  |h [elektronický zdroj] /  |c Maria M. Theron, J.F. Rykers Lues. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c 2011. 
300 |a 340 p. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Preservation. 
650 0 |a Organic acids. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Lues, J. F. Rykers  |q (Jan Frederick Rykers) 
776 1 |z 9781420078428 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420078435  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ