Novel food processing effects on rheological and functional properties

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Ahmed, Jasim.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, 2010.
Series: Electro-technologies for food processing series.
Subjects:
ISBN: 9781420071221
Physical Description: 510 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01402cam a2200349 a 4500
001 75592
003 CZ ZlUTB
005 20241025123109.0
006 m d
007 cr un
008 090701s2010 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75592  |d 75592 
020 |a 9781420071221  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Novel food processing  |h [elektronický zdroj] :  |b effects on rheological and functional properties /  |c edited by Jasim Ahmed ... [et al.]. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c 2010. 
300 |a 510 p. 
490 1 |a Electro-technologies for food processing series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade  |x Quality control. 
650 0 |a Food industry and trade  |x Technological innovations. 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Ahmed, Jasim. 
776 1 |z 9781420071191 
830 0 |a Electro-technologies for food processing series. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420071221  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ