Dimensions of food

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vaclavik, Vickie.
Other Authors: Pimentel, Marcia., Devine, Marjorie M.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton [Fla.] : CRC Press, c2002.
Edition: 5th ed.
Subjects:
ISBN: 9781439832714
Physical Description: xii, 303 p. : ill. ; 28 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01623cam a2200397 a 4500
001 75582
003 CZ ZlUTB
005 20241025122209.0
006 m d
007 cr un
008 020327s2002 flua sb 000 0 eng d
999 |c 75582  |d 75582 
020 |a 9781439832714  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Vaclavik, Vickie. 
245 1 0 |a Dimensions of food  |h [elektronický zdroj] /  |c Vickie A. Vaclavik, Marcia H. Pimentel, Marjorie M. Devine. 
250 |a 5th ed. 
260 |a Boca Raton [Fla.] :  |b CRC Press,  |c c2002. 
300 |a xii, 303 p. :  |b ill. ;  |c 28 cm. 
504 |a Includes bibliographical references. 
505 0 |a pt. 1. Dimensions of food -- pt. 2. Food principles -- pt. 3. Heating foods by microwave -- pt. 4. Meal management. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Electronic reproduction.  |b [Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |d 2010].  |n PDF file created from digital scan of print book. 
650 0 |a Food  |v Laboratory manuals. 
650 0 |a Nutrition  |v Laboratory manuals. 
650 0 |a Cookery  |v Laboratory manuals. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Pimentel, Marcia. 
700 1 |a Devine, Marjorie M. 
776 1 |z 0849314259 
776 1 |z 9780849314254 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781439832714  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ