Development and processing of vegetable oils for human nutrition

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Przybylski, Roman., McDonald, B. E. 1933-
Format: eBook
Language: English
Published: Champaign, Ill. : AOCS Press, c1995.
Subjects:
ISBN: 9781439831854
Physical Description: vii, 133 p. : ill. ; 24 cm.

Cover

Table of contents

LEADER 01416pam a2200337 a 4500
001 75577
003 CZ ZlUTB
005 20200530174512.0
006 m d
007 cr un
008 950712s1995 ilua sb 001 0 eng d
020 |a 9781439831854  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Development and processing of vegetable oils for human nutrition  |h [elektronický zdroj] /  |c editors, Roman Przybylski, Bruce E. McDonald. 
260 |a Champaign, Ill. :  |b AOCS Press,  |c c1995. 
300 |a vii, 133 p. :  |b ill. ;  |c 24 cm. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
533 |a Electronic reproduction.  |b [Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |d 2010].  |n PDF file created from digital scan of print book. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Oils and fats, Edible. 
650 0 |a Vegetable oils. 
650 0 |a Nutrition. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Przybylski, Roman. 
700 1 |a McDonald, B. E.  |q (Bruce Eugene),  |d 1933- 
776 1 |z 0935315667 
776 1 |z 9780935315660 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781439831854  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75577  |d 75577