Himalayan fermented foods microbiology, nutrition, and ethnic values

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tamang, Jyoti Prakash.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2010.
Subjects:
ISBN: 9781420093254
Physical Description: xix, 295 p. : ill., port.

Cover

Table of contents

LEADER 01548cam a2200337 a 4500
001 75574
003 CZ ZlUTB
005 20241025120323.0
006 m d
007 cr un
008 090317s2010 fluac sb 001 0 eng d
999 |c 75574  |d 75574 
020 |a 9781420093254  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
043 |a ah----- 
100 1 |a Tamang, Jyoti Prakash. 
245 1 0 |a Himalayan fermented foods  |h [elektronický zdroj] :  |b microbiology, nutrition, and ethnic values /  |c Jyoti Prakash Tamang. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2010. 
300 |a xix, 295 p. :  |b ill., port. 
504 |a Includes bibliographical references (p. 255-283) and index. 
505 0 |a The Himalayas and food culture -- Fermented vegetables -- Fermented legumes -- Fermented milks -- Fermented cereals -- Ethnic fish products -- Ethnic meat products -- Ethnic starters and alcoholic beverages -- Antiquity and ethnic values -- Prospects of the Himalayan fermented foods. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fermented foods  |z Himalaya Mountains Region. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781420093247 
776 1 |z 142009324X 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420093254  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ