Optimization in food engineering

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Erdogdu, Ferruh.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2009.
Series: Contemporary food engineering (Unnumbered)
Subjects:
ISBN: 9781420061420
Physical Description: xxiii, 777 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01271cam a2200325 a 4500
001 75547
003 CZ ZlUTB
005 20200530174508.0
006 m d
007 cr un
008 081010s2009 fluad sb 001 0 eng d
020 |a 9781420061420  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Optimization in food engineering  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Ferruh Erdogdu. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2009. 
300 |a xxiii, 777 p. :  |b ill. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food industry and trade  |x Mathematical models. 
650 0 |a Mathematical optimization. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Erdogdu, Ferruh. 
776 1 |z 9781420061413 
776 1 |z 1420061410 
830 0 |a Contemporary food engineering (Unnumbered) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420061420  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75547  |d 75547