Advances in deep-fat frying of foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Sahin, Serpil, Sumnu, Servet Gülüm
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : CRC Press, c2009.
SeriesContemporary food engineering (Unnumbered)
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781420055597
DOI10.1201/9781420055597
Physical Descriptionxviii, 310 p. : ill.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 75545
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170624.0
006 m d
007 cr un
008 090409s2009 fluad sb 001 0 eng d
999 |c 75545  |d 75545 
020 |a 9781420055597  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Advances in deep-fat frying of foods  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Serpil Sahin, Servet Gülüm Sumnu. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2009. 
300 |a xviii, 310 p. :  |b ill. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Deep frying. 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
650 0 |a Food  |x Composition. 
650 0 |a Oils and fats, Edible. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Sahin, Serpil. 
700 1 |a Sumnu, Servet Gülüm. 
776 1 |z 9781420055580 
830 0 |a Contemporary food engineering (Unnumbered) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420055597 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ