Nutritionally enhanced edible oil and oilseed processing

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Dunford, Nurhan Turgut, 1953-, Dunford, H. Brian.
Format: eBook
Language: English
Published: Champaign, Ill. : AOCS Press, c2004.
Subjects:
ISBN: 9781439822272
Physical Description: vi, 314 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01173pam a2200289 a 4500
001 75529
003 CZ ZlUTB
005 20200530174506.0
006 m d
007 cr un
008 040210s2004 ilua sb 001 0 eng
020 |a 9781439822272  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Nutritionally enhanced edible oil and oilseed processing  |h [elektronický zdroj] /  |c editors, Nurhan Turgut Dunford, H. Brian Dunford. 
260 |a Champaign, Ill. :  |b AOCS Press,  |c c2004. 
300 |a vi, 314 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Oils and fats, Edible. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Dunford, Nurhan Turgut,  |d 1953- 
700 1 |a Dunford, H. Brian. 
776 1 |z 9781893997493 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/ISBN/9781439822272  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75529  |d 75529