Flavor chemistry and technology

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Reineccius, Gary.
Other Authors: Heath, Henry B.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : Taylor & Francis, c2006.
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9780203485347
Physical Description: 489 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01333cam a2200349 a 4500
001 75514
003 CZ ZlUTB
005 20241024134133.0
006 m d
007 cr un
008 050209s2006 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75514  |d 75514 
020 |a 9780203485347  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Reineccius, Gary. 
245 1 0 |a Flavor chemistry and technology  |h [elektronický zdroj] /  |c Gary Reineccius. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b Taylor & Francis,  |c c2006. 
300 |a 489 p. :  |b ill. 
500 |a Rev. ed. of: Flavor chemistry and technology / by Henry B. Heath and Gary Reineccius. c1986. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Flavor. 
650 0 |a Flavoring essences. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Heath, Henry B.  |t Flavor chemistry and technology. 
776 1 |z 9781566769334 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203485347  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ