Food colorants chemical and functional properties

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Socaciu, Carmen
Format eBook
LanguageEnglish
Published Boca Raton : Taylor & Francis, c2007.
SeriesChemical and functional properties of food components series
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9781420009286
DOI10.1201/9781420009286
Physical Description633 p. : ill.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 75513
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170623.0
006 m d
007 cr un
008 070216s2007 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75513  |d 75513 
020 |a 9781420009286  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food colorants  |h [elektronický zdroj] :  |b chemical and functional properties /  |c editor, Carmen Socaciu. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c c2007. 
300 |a 633 p. :  |b ill. 
490 0 |a Chemical and functional properties of food components series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Coloring matter in food. 
650 0 |a Color of food. 
650 0 |a Food additives  |x Specifications. 
650 0 |a Coloring matter. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Socaciu, Carmen. 
776 1 |z 9780849393570 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420009286 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ