Chemical and functional properties of food lipids

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Sikorski, Zdzisław E., Kołakowska, Anna, 1938-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2010.
Edition: 2nd Edition
Series: Chemical and functional properties of food components series
Subjects:
ISBN: 9781420031997
9780429150692
Physical Description: 388 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01359cam a2200361 a 4500
001 75509
003 CZ ZlUTB
005 20241024133617.0
006 m d
007 cr un
008 020311s2003 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75509  |d 75509 
020 |a 9781420031997  |q (e-book :  |q PDF) 
020 |a 9780429150692 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Chemical and functional properties of food lipids  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Zdzisław E. Sikorski, Anna Kołakowska. 
250 |a 2nd Edition 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2010. 
300 |a 388 p. :  |b ill. 
490 0 |a Chemical and functional properties of food components series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Lipids. 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Sikorski, Zdzisław E. 
700 1 |a Kołakowska, Anna,  |d 1938- 
776 1 |z 9781587161056 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/b10272  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ