Fatty acids in foods and their health implications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Chow, Ching Kuang, 1940-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, c2007.
Edition: 3rd ed.
Series: Food science and technology (Taylor & Francis) ; 170.
Subjects:
ISBN: 9781420006902
Physical Description: 1296 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01399cam a2200373 a 4500
001 75483
003 CZ ZlUTB
005 20241023105101.0
006 m d
007 cr un
008 070222s2007 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75483  |d 75483 
020 |a 9781420006902  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Fatty acids in foods and their health implications  |h [elektronický zdroj] /  |c editor, Ching K. Chow. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c c2007. 
300 |a 1296 p. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 170 
500 |a "A CRC title." 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fatty acids in human nutrition. 
650 0 |a Food  |x Fat content. 
650 0 |a Fatty acids  |x Health aspects. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Chow, Ching Kuang,  |d 1940- 
776 1 |z 9780849372612 
830 0 |a Food science and technology (Taylor & Francis) ;  |v 170. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420006902  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ