Ultraviolet light in food technology principles and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Koutchma, Tatiana N.
Other Authors: Forney, L. J. 1944-, Moraru, Carmen I.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2009.
Series: Contemporary food engineering (Unnumbered)
Subjects:
ISBN: 9781420059519
Physical Description: xx, 278 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01380cam a2200337 a 4500
001 75481
003 CZ ZlUTB
005 20200530174459.0
006 m d
007 cr un
008 080915s2009 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420059519  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Koutchma, Tatiana N. 
245 1 0 |a Ultraviolet light in food technology  |h [elektronický zdroj] :  |b principles and applications /  |c Tatiana N. Koutchma, Larry J. Forney, and Carmen I. Moraru. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2009. 
300 |a xx, 278 p. :  |b ill. 
490 1 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Radiation preservation of food. 
650 0 |a Ultraviolet radiation. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Forney, L. J.  |q (Larry J.),  |d 1944- 
700 1 |a Moraru, Carmen I. 
776 1 |z 9781420059502 
830 0 |a Contemporary food engineering (Unnumbered) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420059519  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75481  |d 75481