Complex carbohydrates in foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Cho, Sungsoo., Prosky, Leon., Dreher, Mark L., 1951-
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c1999.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 93.
Subjects:
ISBN: 9780203909577
Physical Description: xiii, 676 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01368cam a2200361 a 4500
001 75473
003 CZ ZlUTB
005 20241023103924.0
006 m d
007 cr un
008 981218s1999 nyu sb 001 0 eng d
999 |c 75473  |d 75473 
020 |a 9780203909577  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Complex carbohydrates in foods  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Susan Sungsoo Cho, Leon Prosky, Mark Dreher. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c1999. 
300 |a xiii, 676 p. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 93 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Carbohydrate content. 
650 0 |a Food  |x Fiber content. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Cho, Sungsoo. 
700 1 |a Prosky, Leon. 
700 1 |a Dreher, Mark L.,  |d 1951- 
776 1 |z 9780824701871 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 93. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203909577  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ