Food mycology a multifaceted approach to fungi and food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Dijksterhuis, Jan., Samson, Robert A.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2007.
Series: Mycology series ; v. 25
Subjects:
ISBN: 9781420020984
Physical Description: 403 p., [9] p. of plates : ill. (some col.).

Cover

Table of contents

LEADER 01309cam a2200349 a 4500
001 75454
003 CZ ZlUTB
005 20241022152056.0
006 m d
007 cr un
008 070402s2007 fluaf sb 001 0 eng d
999 |c 75454  |d 75454 
020 |a 9781420020984  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food mycology  |h [elektronický zdroj] :  |b a multifaceted approach to fungi and food /  |c edited by Jan Dijksterhuis, Robert A. Samson. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2007. 
300 |a 403 p., [9] p. of plates :  |b ill. (some col.). 
490 0 |a Mycology series ;  |v v. 25 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Fungi. 
650 0 |a Mycology. 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Dijksterhuis, Jan. 
700 1 |a Samson, Robert A. 
776 1 |z 9780849398186 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420020984  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ