Characterization of cereals and flours properties, analysis, and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kaletunç, Gönül., Breslauer, Kenneth.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2003.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 124.
Subjects:
ISBN: 9780203911785
Physical Description: xv, 523 p., [8] p. of plates : ill. (some col.).

Cover

Table of contents

LEADER 01412cam a2200349 a 4500
001 75440
003 CZ ZlUTB
005 20241022144907.0
006 m d
007 cr un
008 031021s2003 nyuaf sb 001 0 eng d
999 |c 75440  |d 75440 
020 |a 9780203911785  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Characterization of cereals and flours  |h [elektronický zdroj] :  |b properties, analysis, and applications /  |c edited by Gönül Kaletunç, Kenneth J. Breslauer. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2003. 
300 |a xv, 523 p., [8] p. of plates :  |b ill. (some col.). 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 124 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Grain  |x Analysis. 
650 0 |a Grain  |x Processing. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Kaletunç, Gönül. 
700 1 |a Breslauer, Kenneth. 
776 1 |z 9780824707347 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 124. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203911785  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ