Handbook of dairy foods and nutrition

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Miller, Gregory D.
Corporate Author: National Dairy Council.
Other Authors: Jarvis, Judith K., McBean, Lois D.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2006.
Edition: 3rd ed.
Series: Modern nutrition (Boca Raton, Fla.)
Subjects:
ISBN: 9780429122415
Physical Description: 423 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01415pam a2200373 a 4500
001 75429
003 CZ ZlUTB
005 20241022142730.0
006 m d
007 cr un
008 990524s2000 flua sbf 001 0 eng d
999 |c 75429  |d 75429 
020 |a 9780429122415  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Miller, Gregory D. 
245 1 0 |a Handbook of dairy foods and nutrition  |h [elektronický zdroj] /  |c Gregory D. Miller, Judith K. Jarvis, Lois D. McBean. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2006. 
300 |a 423 p. :  |b ill. 
490 1 |a CRC series in modern nutrition 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Dairy products in human nutrition  |v Handbooks, manuals, etc. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Jarvis, Judith K. 
700 1 |a McBean, Lois D. 
710 2 |a National Dairy Council. 
776 1 |z 9780849387319 
830 0 |a Modern nutrition (Boca Raton, Fla.) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420004311  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ