Sensory-directed flavor analysis

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Marsili, Ray, 1946-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC/Taylor & Francis, c2007.
Series: Food science and technology (Taylor & Francis) ; 163.
Subjects:
ISBN: 9781420017045
Physical Description: 288 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01276cam a2200337 a 4500
001 75423
003 CZ ZlUTB
005 20241022141815.0
006 m d
007 cr un
008 060414s2007 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75423  |d 75423 
020 |a 9781420017045  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Sensory-directed flavor analysis  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Ray Marsili. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c c2007. 
300 |a 288 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v [163] 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Sensory evaluation. 
650 0 |a Flavor. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Marsili, Ray,  |d 1946- 
776 1 |z 9781574445688 
830 0 |a Food science and technology (Taylor & Francis) ;  |v 163. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420017045  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ