Cheese rheology and texture

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gunasekaran, Sundaram, 1957-
Other Authors: Ak, M. Mehmet.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC Press, c2003.
Subjects:
ISBN: 9781420031942
Physical Description: 437 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01156cam a2200313 a 4500
001 75404
003 CZ ZlUTB
005 20241022132507.0
006 m d
007 cr un
008 020911s2003 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75404  |d 75404 
020 |a 9781420031942  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Gunasekaran, Sundaram,  |d 1957- 
245 1 0 |a Cheese rheology and texture  |h [elektronický zdroj] /  |c Sundaram Gunasekaran, M. Mehmet Ak. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c c2003. 
300 |a 437 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Cheese  |x Texture. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Ak, M. Mehmet. 
776 1 |z 9781587160219 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420031942  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ