Food carbohydrates chemistry, physical properties, and applications

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Cui, Steve W.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, 2005.
Subjects:
ISBN: 9780203485286
Physical Description: 418 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01184cam a2200313 a 4500
001 75402
003 CZ ZlUTB
005 20241022132336.0
006 m d
007 cr un
008 041118s2005 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75402  |d 75402 
020 |a 9780203485286  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food carbohydrates  |h [elektronický zdroj] :  |b chemistry, physical properties, and applications /  |c edited by Steve W. Cui. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c 2005. 
300 |a 418 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Carbohydrates. 
650 0 |a Food  |x Carbohydrate content. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Cui, Steve W. 
776 1 |z 9780849315749 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203485286  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ