Soy applications in food

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Riaz, Mian N.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC, 2006.
Subjects:
ISBN: 9781420037951
Physical Description: 288 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01097cam a2200313 a 4500
001 75395
003 CZ ZlUTB
005 20241021170544.0
006 m d
007 cr un
008 060525s2006 flua fsb 001 0 eng d
999 |c 75395  |d 75395 
020 |a 9781420037951  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Riaz, Mian N. 
245 1 0 |a Soy applications in food  |h [elektronický zdroj] /  |c Mian N. Riaz. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC,  |c 2006. 
300 |a 288 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Soyfoods. 
650 0 |a Soy oil. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9780849329814 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420037951  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ