Natural colorants for food and nutraceutical uses

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Delgado-Vargas, Francisco.
Other Authors: Paredes-López, Octavio.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2003.
Series: Food science and technology (CRC Press)
Subjects:
ISBN: 9781420031713
Physical Description: 327 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01286cam a2200325 a 4500
001 75386
003 CZ ZlUTB
005 20200530174448.0
006 m d
007 cr un
008 020829s2003 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420031713  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Delgado-Vargas, Francisco. 
245 1 0 |a Natural colorants for food and nutraceutical uses  |h [elektronický zdroj] /  |c Francisco Delgado-Vargas, Octavio Paredes-López. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2003. 
300 |a 327 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Coloring matter in food. 
650 0 |a Pigments. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Paredes-López, Octavio. 
776 1 |z 9781587160769 
830 0 |a Food science and technology (CRC Press) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420031713  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75386  |d 75386