Lactic acid bacteria microbiology and functional aspects

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Salminen, Seppo., Wright, Atte von, 1952-, Ouwehand, Arthur.
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2004.
Edition: 3rd ed., rev. and expanded.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 139.
Subjects:
ISBN: 9780824752033
Physical Description: 633 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01413cam a2200361 a 4500
001 75383
003 CZ ZlUTB
005 20241021164629.0
006 m d
007 cr un
008 041027s2004 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 75383  |d 75383 
020 |a 9780824752033  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Lactic acid bacteria  |h [elektronický zdroj] :  |b microbiology and functional aspects /  |c edited by Seppo Salminen, Atte von Wright, Arthur Ouwehand. 
250 |a 3rd ed., rev. and expanded. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2004. 
300 |a 633 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 139 
504 |a Includes bibliographic references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Lactic acid bacteria. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Salminen, Seppo. 
700 1 |a Wright, Atte von,  |d 1952- 
700 1 |a Ouwehand, Arthur. 
776 1 |z 9780824753320 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 139. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780824752033  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ