Engineering properties of foods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Rao, M. A., 1937-, Rizvi, S. S. H., 1948-, Datta, Ashim K.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : Taylor & Francis, 2005.
Edition: 3rd ed. /
Series: Food science and technology (Taylor & Francis) ; 144.
Subjects:
ISBN: 9781420028805
Physical Description: xxi, 738 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01403cam a2200373 a 4500
001 75363
003 CZ ZlUTB
005 20241021154845.0
006 m d
007 cr un
008 041020s2005 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75363  |d 75363 
020 |a 9781420028805  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Engineering properties of foods  |h [elektronický zdroj]. 
250 |a 3rd ed. /  |b [edited by] M.A. Rao, Syed S.H. Rizvi, Ashim K. Datta. 
260 |a Boca Raton :  |b Taylor & Francis,  |c 2005. 
300 |a xxi, 738 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 144 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
650 0 |a Food industry and trade. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Rao, M. A.,  |d 1937- 
700 1 |a Rizvi, S. S. H.,  |d 1948- 
700 1 |a Datta, Ashim K. 
776 1 |z 9780824753283 
830 0 |a Food science and technology (Taylor & Francis) ;  |v 144. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420028805  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ