Bioprocesses and biotechnology for functional foods and nutraceuticals

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors Neeser, Jean-Richard, German, J. Bruce
Format eBook
LanguageEnglish
Published New York : Marcel Dekker, c2004.
SeriesNutraceutical science and technology ; 2
Subjects
Online AccessFull text
ISBN9780203026380
DOI10.1201/9780203026380
Physical Descriptionxxxii, 449 p. : ill.

Cover

LEADER 00000cam a2200000 a 4500
001 75345
003 CZ-ZlUTB
005 20251006170619.0
006 m d
007 cr un
008 040604s2004 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 75345  |d 75345 
020 |a 9780203026380  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Bioprocesses and biotechnology for functional foods and nutraceuticals  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Jean-Richard Neeser, J. Bruce German. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2004. 
300 |a xxxii, 449 p. :  |b ill. 
490 0 |a Nutraceutical science and technology ;  |v 2 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Functional foods. 
650 0 |a Food  |x Biotechnology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Neeser, Jean-Richard. 
700 1 |a German, J. Bruce. 
776 1 |z 9780824747220 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203026380 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ