Handbook of dough fermentations

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Kulp, Karel., Lorenz, Klaus J., 1936-
Format: eBook
Language: English
Published: New York : Marcel Dekker, c2003.
Series: Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ; 127.
Subjects:
ISBN: 9780203911884
Physical Description: x, 304 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01335cam a2200361 a 4500
001 75330
003 CZ ZlUTB
005 20241021133643.0
006 m d
007 cr un
008 040316s2003 nyua sb 001 0 eng d
999 |c 75330  |d 75330 
020 |a 9780203911884  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Handbook of dough fermentations  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Karel Kulp, Klaus Lorenz. 
260 |a New York :  |b Marcel Dekker,  |c c2003. 
300 |a x, 304 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology ;  |v 127 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Cookery (Sourdough) 
650 0 |a Bread. 
650 0 |a Fermentation. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Kulp, Karel. 
700 1 |a Lorenz, Klaus J.,  |d 1936- 
776 1 |z 9780824742645 
830 0 |a Food science and technology (Marcel Dekker, Inc.) ;  |v 127. 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203911884  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ