Food engineering aspects of baking sweet goods

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Şumnu, Servit Gülüm., Sahin, Serpil.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, c2008.
Series: Contemporary food engineering
Subjects:
ISBN: 9781420052770
Physical Description: xviii, 283 p. : ill. (some col.).

Cover

Table of contents

LEADER 01283cam a2200337 a 4500
001 75327
003 CZ ZlUTB
005 20241021133126.0
006 m d
007 cr un
008 071129s2008 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75327  |d 75327 
020 |a 9781420052770  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food engineering aspects of baking sweet goods  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Servet Gülüm Şumnu, Serpil Sahin. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c c2008. 
300 |a xviii, 283 p. :  |b ill. (some col.). 
490 0 |a Contemporary food engineering 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Baked products  |x Analysis. 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Şumnu, Servit Gülüm. 
700 1 |a Sahin, Serpil. 
776 1 |z 9781420052749 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420052770  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ