Food shelf life stability chemical, biochemical, and microbiological changes

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Eskin, N. A. M., Robinson, David S., 1935-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2001.
Series: CRC series in contemporary food science
Subjects:
ISBN: 9781420036657
Physical Description: 370 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01298cam a2200313 a 4500
001 75324
003 CZ ZlUTB
005 20200530174440.0
006 m d
007 cr un
008 000410s2001 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420036657  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Food shelf life stability  |h [elektronický zdroj] :  |b chemical, biochemical, and microbiological changes /  |c edited by N.A. Michael Eskin, David S. Robinson. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2001. 
300 |a 370 p. :  |b ill. 
490 0 |a CRC series in contemporary food science 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Storage. 
650 0 |a Food  |x Shelf-life dating. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Eskin, N. A. M.  |q (Neason Akivah Michael) 
700 1 |a Robinson, David S.,  |d 1935- 
776 1 |z 9780849389764 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420036657  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75324  |d 75324