Methods of analysis of food components and additives

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Ötleş, Semih.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton : CRC Press, 2005.
Series: Chemical and functional properties of food components series
Subjects:
ISBN: 9780203503751
Physical Description: 437 p.

Cover

Table of contents

LEADER 01309cam a2200337 a 4500
001 75313
003 CZ ZlUTB
005 20241021130627.0
006 m d
007 cr un
008 040909s2005 flu sb 001 0 eng d
999 |c 75313  |d 75313 
020 |a 9780203503751  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Methods of analysis of food components and additives  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Semih Ötleş. 
260 |a Boca Raton :  |b CRC Press,  |c 2005. 
300 |a 437 p. 
490 0 |a Chemical and functional properties of food components series 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food additives  |x Analysis  |x Methodology. 
650 0 |a Food additives  |x Analysis  |x Standards. 
650 0 |a Food  |x Analysis  |x Methodology. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Ötleş, Semih. 
776 1 |z 9780849316470 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9780203503751  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ