Handbook of food spoilage yeasts

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Deák, Tibor.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, Fla. : CRC Press, c2008.
Edition: 2nd ed.
Subjects:
ISBN: 9781420044942
Physical Description: 325 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01182cam a2200337 a 4500
001 75309
003 CZ ZlUTB
005 20241021130042.0
006 m d
007 cr un
008 070227s2008 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75309  |d 75309 
020 |a 9781420044942  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
100 1 |a Deák, Tibor. 
245 1 0 |a Handbook of food spoilage yeasts  |h [elektronický zdroj] /  |c Tibor Deák. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton, Fla. :  |b CRC Press,  |c c2008. 
300 |a 325 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and indexes. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
650 0 |a Yeast fungi. 
650 0 |a Food spoilage. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
776 1 |z 9781420044935 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781420044942  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ