Carbohydrates in food

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Eliasson, Ann-Charlotte, 1953-
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC/Taylor & Francis, 2006.
Edition: 2nd ed.
Series: Food science and technology (CRC Press)
Subjects:
ISBN: 9781420015058
Physical Description: 546 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01264cam a2200337 a 4500
001 75307
003 CZ ZlUTB
005 20241021125713.0
006 m d
007 cr un
008 051031s2006 flua sb 001 0 eng d
999 |c 75307  |d 75307 
020 |a 9781420015058  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Carbohydrates in food  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Ann-Charlotte Eliasson. 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC/Taylor & Francis,  |c 2006. 
300 |a 546 p. :  |b ill. 
490 1 |a Food science and technology 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Carbohydrate content. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Eliasson, Ann-Charlotte,  |d 1953- 
776 1 |z 9780824759421 
830 0 |a Food science and technology (CRC Press) 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=https://doi.org/10.1201/9781315372822  |y Plný text 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ