Chemical and functional properties of food components

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Sikorski, Zdzisław E.
Format: eBook
Language: English
Published: Boca Raton, FL : CRC Press, c2007.
Edition: 3rd ed.
Series: Chemical and functional properties of food components series
Subjects:
ISBN: 9781420009613
Physical Description: 532 p. : ill.

Cover

Table of contents

LEADER 01269cam a2200325 a 4500
001 75286
003 CZ ZlUTB
005 20200530174434.0
006 m d
007 cr un
008 060524s2007 flua sb 001 0 eng d
020 |a 9781420009613  |q (e-book :  |q PDF) 
040 |a FlBoTFG  |c FlBoTFG 
245 0 0 |a Chemical and functional properties of food components  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Zdzisław E. Sikorski. 
250 |a 3rd ed. 
260 |a Boca Raton, FL :  |b CRC Press,  |c c2007. 
300 |a 532 p. :  |b ill. 
490 0 |a Chemical and functional properties of food components series 
500 |a Previous ed.: 2002. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
650 0 |a Food  |x Analysis. 
650 0 |a Food  |x Composition. 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Sikorski, Zdzisław E. 
776 1 |z 9780849396755 
856 4 0 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://marc.crcnetbase.com/isbn/9781420009613  |y Plný text 
992 |a BK  |c EBOOK-TN  |c FOODNB 
999 |c 75286  |d 75286