Výroba potravin rostlinného původu : návody do cvičení II.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Burešová, Iva, 1971- (Author)
Corporate Author: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
ISBN: 9788074543326 978-80-7318-332-6
Physical Description: 94 s. ; 30 cm

Cover

Table of contents

Status Description Location Call Number
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number S664/VÝROBA
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number S664/VÝROBA
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number S664/VÝROBA
Status
30 days
Description

Location
Open access collection Call Number S664/VÝROBA

Status Description Location Call Number
30 days Open access collection S664/VÝROBA
30 days Open access collection S664/VÝROBA
30 days Open access collection S664/VÝROBA
30 days Open access collection S664/VÝROBA