Practical food rheology : an interpretive approach

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Norton, Ian T. (Editor), Spyropoulos, Fotios (Editor), Cox, Philip (Editor)
Format: Book
Language: English
Published: Chichester : Wiley-Blackwell, 2011
Series: Functional food science and technology series
Subjects:
ISBN: 9781405199780
Physical Description: xiv, 264 s., [2] s. obr. příl. : il. (částečně barev.) ; 25 cm

Cover

Table of contents

LEADER 01528cam a2200397 a 4500
001 74378
003 CZ ZlUTB
005 20240829153728.0
007 ta
008 130702s2011 xxka f f u001 0 eng
020 |a 9781405199780  |q (váz.) 
040 |a PAD001  |b cze  |d ZLD002 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 532.135  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
245 0 0 |a Practical food rheology :  |b an interpretive approach /  |c edited by Ian T. Norton, Fotios Spyropoulos and Philip Cox 
260 |a Chichester :  |b Wiley-Blackwell,  |c 2011 
300 |a xiv, 264 s., [2] s. obr. příl. :  |b il. (částečně barev.) ;  |c 25 cm 
490 1 |a Food science and technology 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a reologie  |7 ph116042  |2 czenas 
650 0 9 |a food  |2 eczenas 
650 0 9 |a rheology  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks, manuals, etc  |2 eczenas 
700 1 |a Norton, Ian T.  |7 utb2014844867  |4 edt 
700 1 |a Spyropoulos, Fotios  |7 utb2014844868  |4 edt 
700 1 |a Cox, Philip  |7 utb2014844878  |4 edt 
830 0 |a Functional food science and technology series 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 1 
998 |a 005808413 
999 |c 74378  |d 74378 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664PRACTICAL  |7 0  |8 BOOK  |9 130393  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2014-10-29  |l 2  |m 2  |o 664/PRACTICAL  |p 420010156729  |q 2028-12-31  |r 2019-10-09  |s 2019-10-09  |v 6036.00  |w 2019-08-26  |x N:nákup;  |x 20100831  |y 08