Bio-nanotechnology : a revolution in food, biomedical, and health sciences
Saved in:
| Corporate Author | |
|---|---|
| Other Authors | , , , |
| Format | Electronic eBook |
| Language | English |
| Published |
Chichester :
Wiley-Blackwell,
2013
|
| Series | Functional food science and technology series
|
| Subjects | |
| Online Access | Full text |
| ISBN | 9781118451915 978-0-470-67037-8 |
| Physical Description | 1 online zdroj (xvii, 803 stran, 32 nečíslovaných stran obrazových příloh) : ilustrace (některé barevné) |
| Bibliography: | Obsahuje bibliografie a rejstřík |
|---|---|
| ISBN: | 9781118451915 978-0-470-67037-8 |
| Access: | Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity |
| Physical Description: | 1 online zdroj (xvii, 803 stran, 32 nečíslovaných stran obrazových příloh) : ilustrace (některé barevné) |