Handbook of plant-based fermented food and beverage technology
Saved in:
| Corporate Author | |
|---|---|
| Other Authors | , |
| Format | eBook |
| Language | English |
| Published |
Boca Raton :
CRC Press,
c2012
|
| Edition | 2nd ed. |
| Subjects | |
| Online Access | Full text |
| ISBN | 9781439870693 |
| Physical Description | 1 online zdroj (xix, 790 s.) : il. |
Cover
| Item Description: | Rev. vyd.: Handbook of food and beverage fermentation technology / edited by Y.H. Hui ... [et al.]. 2004 |
|---|---|
| Format: | Způsob přístupu: World Wide Web |
| Bibliography: | Obsahuje bibliografie |
| ISBN: | 9781439870693 |
| Access: | Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity |
| Physical Description: | 1 online zdroj (xix, 790 s.) : il. |