|
|
|
|
LEADER |
02128nam a2200505 a 4500 |
001 |
70885 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911210657.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
140402s2011 xxua esp 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9781441976628
|q (online)
|
024 |
7 |
|
|a 10.1007/978-1-4419-7662-8
|2 doi
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
072 |
|
7 |
|a 37.016
|x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
|2 Konspekt
|9 22
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (075.8)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Smith, P. G.
|q (Peter Geoffrey),
|d 1954-
|7 utb2013767583
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Introduction to food process engineering
|h [elektronický zdroj] /
|c P.G. Smith
|
250 |
|
|
|a 2nd ed.
|
260 |
|
|
|a New York :
|b Springer,
|c c2011
|
300 |
|
|
|a 1 online zdroj (xvii, 510 s.) :
|b il.
|
490 |
1 |
|
|a Food science text series
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská technologie
|7 ph115836
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výroba potravin
|7 ph301374
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food technology
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food production
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice vysokých škol
|7 fd133772
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (higher)
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a EBSCO Publishing (firma)
|7 ko2003184421
|
776 |
0 |
8 |
|i Tištěná verze:
|a Smith, P. G. (Peter Geoffrey), 1954-
|t Introduction to food process engineering.
|d New York : Springer, c2011
|z 978-1-4419-7661-1
|
830 |
|
0 |
|a Food science text series
|
856 |
4 |
1 |
|u http://search.ebscohost.com/login.aspx?direct=true&db=nlebk&AN=371712&lang=cs&site=ehost-live&authtype=ip,shib&custid=s3936755
|y Plný text
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c SCI-INFO
|
999 |
|
|
|c 70885
|d 70885
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|