Hygiena výživy a nutriční epidemiologie
Učebnice shrnuje současné vědecké poznatky o jednotlivých složkách naší výživy, nutriční hodnotě potravin, hygieně potravin, potřebném příjmu živin v různých obdobích života a výživových doporučeních, vlivu výživy na náš zdravotní stav.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Karolinum,
2009
|
Edition: | 1. vyd. |
Series: | Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
|
Subjects: | |
ISBN: | 9788024617350 |
Physical Description: | 287 s. : il. ; 21 cm |
Summary: | Učebnice shrnuje současné vědecké poznatky o jednotlivých složkách naší výživy, nutriční hodnotě potravin, hygieně potravin, potřebném příjmu živin v různých obdobích života a výživových doporučeních, vlivu výživy na náš zdravotní stav. |
---|---|
Audience: | Určeno pro posluchače 1. lékařské fakulty UK |
Bibliography: | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
ISBN: | 9788024617350 |