Hygiena výživy a nutriční epidemiologie

Učebnice shrnuje současné vědecké poznatky o jednotlivých složkách naší výživy, nutriční hodnotě potravin, hygieně potravin, potřebném příjmu živin v různých obdobích života a výživových doporučeních, vlivu výživy na náš zdravotní stav.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kudlová, Eva, 1953- (Author)
Corporate Author: Univerzita Karlova
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Karolinum, 2009
Edition: 1. vyd.
Series: Učební texty Univerzity Karlovy v Praze
Subjects:
ISBN: 9788024617350
Physical Description: 287 s. : il. ; 21 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Učebnice shrnuje současné vědecké poznatky o jednotlivých složkách naší výživy, nutriční hodnotě potravin, hygieně potravin, potřebném příjmu živin v různých obdobích života a výživových doporučeních, vlivu výživy na náš zdravotní stav.
Audience: Určeno pro posluchače 1. lékařské fakulty UK
Bibliography: Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
ISBN: 9788024617350