Moderní řízení hotelového provozu
Příručka se soustředí na historický vývoj hotelnictví, na vysvětlení důležitých pojmů (např. hotel, Total Quality Managemen, destinační management), klasifikaci ubytovacích zařízení, základní legislativu z oblasti hotelnictví, základy hotelového managementu, organizační strukturu hotelu, hotelový ma...
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
MAG Consulting,
2013
|
Edition: | 5., zcela přeprac. vyd. |
Subjects: | |
ISBN: | 9788086724454 |
Physical Description: | 335 s. : il., 1 mapa ; 24 cm |
Summary: | Příručka se soustředí na historický vývoj hotelnictví, na vysvětlení důležitých pojmů (např. hotel, Total Quality Managemen, destinační management), klasifikaci ubytovacích zařízení, základní legislativu z oblasti hotelnictví, základy hotelového managementu, organizační strukturu hotelu, hotelový marketing, přehled forem řízení hotelu, controlling, podstatu krizového managementu, význam nových technologií v hotelnictví a cestovním ruchu, etický kodex cestovního ruchu nebo cestovní ruch různých sociálních skupin |
---|---|
Bibliography: | Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy |
ISBN: | 9788086724454 |