|
|
|
|
LEADER |
01919nam a2200505 a 4500 |
001 |
67433 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911210147.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
130510s2010 xxka s 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9781444323740
|q (online)
|
024 |
7 |
|
|a 10.1002/9781444323740
|2 doi
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8:082)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Technology of cheesemaking
|h [elektronický zdroj] /
|c edited by Barry A. Law and A.Y. Tamime
|
250 |
|
|
|a 2nd ed.
|
260 |
|
|
|a Chichester :
|b Wiley-Blackwell,
|c 2010
|
300 |
|
|
|a 1 online zdroj (xxv, 482 s.) :
|b il.
|
490 |
1 |
|
|a Society of Dairy Technology book series
|
500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
650 |
0 |
7 |
|a sýry
|7 ph116388
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výroba sýrů
|7 ph242468
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cheese
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a cheesemaking
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a kolektivní monografie
|7 fd501537
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a collective monographs
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Law, Barry A.
|7 utb2013751468
|4 edt
|
700 |
1 |
|
|a Tamime, A. Y.
|7 uzp2008440378
|4 edt
|
710 |
2 |
|
|a John Wiley & Sons
|7 ko2004229870
|
830 |
|
0 |
|a Society of Dairy Technology book series
|
856 |
4 |
1 |
|u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781444323740
|y Plný text
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c EBOOK-TN
|c WILEY
|
999 |
|
|
|c 67433
|d 67433
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|