Technology of cheesemaking

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: John Wiley & Sons
Other Authors: Law, Barry A. (Editor), Tamime, A. Y. (Editor)
Format: eBook
Language: English
Published: Chichester : Wiley-Blackwell, 2010
Edition: 2nd ed.
Series: Society of Dairy Technology book series
Subjects:
ISBN: 9781444323740
Physical Description: 1 online zdroj (xxv, 482 s.) : il.

Cover

Table of contents

LEADER 01919nam a2200505 a 4500
001 67433
003 CZ ZlUTB
005 20240911210147.0
006 m d
007 cr cn
008 130510s2010 xxka s 001 0 eng d
020 |a 9781444323740  |q (online) 
024 7 |a 10.1002/9781444323740  |2 doi 
040 |a ZLD002  |b cze 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.3  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2:08)  |2 MRF 
245 0 0 |a Technology of cheesemaking  |h [elektronický zdroj] /  |c edited by Barry A. Law and A.Y. Tamime 
250 |a 2nd ed. 
260 |a Chichester :  |b Wiley-Blackwell,  |c 2010 
300 |a 1 online zdroj (xxv, 482 s.) :  |b il. 
490 1 |a Society of Dairy Technology book series 
500 |a Název z titulní obrazovky 
504 |a Obsahuje bibliografie a rejstřík 
506 |a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity 
533 |a Elektronická reprodukce 
538 |a Způsob přístupu: World Wide Web 
650 0 7 |a sýry  |7 ph116388  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba sýrů  |7 ph242468  |2 czenas 
650 0 9 |a cheese  |2 eczenas 
650 0 9 |a cheesemaking  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 7 |a elektronické knihy  |7 fd186907  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
655 9 |a electronic books  |2 eczenas 
700 1 |a Law, Barry A.  |7 utb2013751468  |4 edt 
700 1 |a Tamime, A. Y.  |7 uzp2008440378  |4 edt 
710 2 |a John Wiley & Sons  |7 ko2004229870 
830 0 |a Society of Dairy Technology book series 
856 4 1 |u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781444323740  |y Plný text 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |c EBOOK-TN  |c WILEY 
999 |c 67433  |d 67433 
993 |x NEPOSILAT  |y EIZ