|
|
|
|
LEADER |
01978nam a2200517 a 4500 |
001 |
67431 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240911210146.0 |
006 |
m d |
007 |
cr cn |
008 |
130510s2011 xxka s 001 0 eng d |
020 |
|
|
|a 9781444339925
|q (online)
|
024 |
7 |
|
|a 10.1002/9781444339925
|2 doi
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 665.3
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 664:631.57
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8:082)
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (0.034.2:08)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Vegetable oils in food technology
|h [elektronický zdroj] :
|b composition, properties and uses /
|c edited by Frank D. Gunstone
|
250 |
|
|
|a 2nd ed.
|
260 |
|
|
|a Chichester :
|b Wiley-Blackwell,
|c 2011
|
300 |
|
|
|a 1 online zdoj (xix, 353 s.) :
|b il.
|
500 |
|
|
|a Název z titulní obrazovky
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie a rejstřík
|
506 |
|
|
|a Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty univerzity
|
533 |
|
|
|a Elektronická reprodukce
|
538 |
|
|
|a Způsob přístupu: World Wide Web
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská technologie
|7 ph115836
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a rostlinné oleje
|7 ph187923
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potraviny rostlinného původu
|7 ph114415
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food technology
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a plant oils
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food of vegetable origin
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a monografie
|7 fd132842
|2 czenas
|
655 |
|
7 |
|a elektronické knihy
|7 fd186907
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a monographs
|2 eczenas
|
655 |
|
9 |
|a electronic books
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Gunstone, F. D.
|7 uzp2008446453
|4 edt
|
710 |
2 |
|
|a John Wiley & Sons
|7 ko2004229870
|
856 |
4 |
1 |
|u https://proxy.k.utb.cz/login?url=http://onlinelibrary.wiley.com/book/10.1002/9781444339925
|y Plný text
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|c EBOOK-TN
|c WILEY
|
999 |
|
|
|c 67431
|d 67431
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y EIZ
|